Generic filters
رئیس سازمان غذا و دارو:

500 میلیون دلار به ارز دارو و تجهیزات پزشکی اضافه شد

دکتر حیدر محمدی

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با حمایت دولت ارز سازمان غذا و دارو برای دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک از 3.5 میلیون دلار به 5 میلیون دلار افزایش پیدا کرد و خط اعتباری جدیدی نیز برای حمایت از این کالاها تخصیص یافته است.

به گزارش ساعت سلامت، دکتر حیدر محمدی در مراسم افتتاح نمایشگاه ایران مد افزود: خط اعتباری جدیدی برای تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی و شیر خشک تخصیص یافته است و بانک‌ها باید در این حوزه کمک کنند.

وی گفت: افزایش عمق تولید از اهداف اصلی سازمان غذا و دارو است. این سازمان در کنار سایر دستگاه‌های مرتبط با تولید دارو و تجهیزات پزشکی مانند وزارت صمت، بانک مرکزی سازمان توسعه تجارت و سازمان برنامه بودجه نقش‌آفرینی می‌کند و اثربخشی بیشتر در گرو همکاری همه بخش‌ها در این زمینه است.

 معاون وزیر بهداشت ادامه داد: هشت هزار شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند.از این تعداد ۲هزار و ۱۳۰شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی و ۲۳۰ شرکت دانش بنیان هستند که نقطه قوت و افتخار این حوزه محسوب می‌شوند.

محمدی گفت: یکی از اهداف سازمان غذا و دارو تقویت بنیه شرکت‌های کوچک فعال در حوزه تجهیزات پزشکی است. خوشبختانه معاون اول رئیس جمهوری و شخص رئیس جمهوری برای جبران نقدینگی در اواخر سال گذشته نقش‌آفرینی کردند و اتفاقات خوبی رقم خورد.

 وی افزود: در این راستا افزایش سهمیه ارزی سازمان غذا و دارو از 3.5 میلیارد دلار به چهار میلیارد دلار افزایش یافت. از این میزان یک میلیارد و صد میلیون دلار برای تجهیزات پزشکی تخصیص شده است که ۸۰۰ میلیون دلار آن تأمین شده است. بخشی از این اختلاف به دلیل‌ عدم تأمین نقدینگی است.

سیاست ارزی تجهیزات پزشکی اصلاح می شود

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: اصلاح سیاست‌های ارزی را هنوز در حوزه تجهیزات پزشکی آغاز نکرده‌ایم و دلیل آن، نگرانی ازعدم تخصیص نقدینگی کافی است. قطعاً اگر سازمان برنامه و بودجه و بانک‌های عامل همکاری داشته باشند با اصلاح سیاست‌های ارزی می‌توانیم شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم چنانکه فعالان این حوزه می‌دانند اختلالات ارزی اتفاق مناسبی در این حوزه نیست.

محمدی گفت: با وجود مشکلات موجود از ابتدای سال، در تابستان جاری بخش زیادی از مشکلات حل شد. قرار است اعتبارات ارزی از مسیر یکی از کشورهای همسایه منتقل شوند، در صورت تحقق این امر سرعت انتقال ارز افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: ۳۶۰ هزار پروانه در حوزه تجهیزات پزشکی وجود دارد. حجم کار در این حوزه بسیار سنگین است و نیازمند هماهنگی دست‌اندکاران همه دستگاههاست. در دوران کرونا با مشکلات زیادی مواجه بودیم. کسی انتظار نداشت بتوانیم به تولید نیازهای کشور در داخل دست پیدا کنیم؛ خوشبختانه در آن دوران موفق شدیم ونتیلاتورهای تنفسی را تولید و حتی به ۵۰ کشور دنیا صادر کنیم.

منبع: سازمان غذا و دارو

اخبار مرتبط:

۵۰ درصد اقلام پزشکی در ایران وارداتی است

فروش دارو در پلتفرم‌های اینترنتی خط قرمز وزارت بهداشت است

مصوبه فروش اینترنتی دارو باطل شد

تامین دارو و تجهیزات پزشکی از عهده وزارت بهداشت به تنهایی خارج است

اخبار مرتبط

هر گونه کپی برداری از ساعت سلامت با ذکر منبع بلامانع است

آگهی
Previous slide
Next slide
...

تقویم اخبار

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
 121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
05060708091011

Generic filters

برچسب‌ها