Generic filters

مصرف منظم ویتامین C خطر سرطان معده را کم می‌کند

میوه و سبزی

دریافت منظم ویتامین C خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.

به گزارش ساعت سلامت، تحقیقات نشان می‌دهد، رژیم غذایی که به طور عمده از منابع حیوانی تامین می شود. خطر ابتلا به سرطان‌های داخلی و دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد.

رژیم غذایی سرشار از منابع گیاهی به دلیل غنی بودن از فیبر، بتاکاروتن، فولات و ویتامین C خطر ابتلا به این سرطان‌ها را به طور چشمگیری کاهش میدهد.

دریافت منظم ویتامین C موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان معده می شود. رژیم غذایی حیوانی و مصرف عمده گوشت و محصولات آن به دلیل دارا بودن ترکیبات سرطان‌زا خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان افزایش می‌دهد.

محصولات گیاهی، میوه‌ها، دانه‌های کامل غلات و سبزی‌ها خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهند.

نقش ویتامین D در کاهش سرطان

معمولا ویتامین دی را می توان با قرار دادن پوست در برابر نور آفتاب به دست آورد. در سلول‌های پوست انسان پیش سازهای ویتامین D وجود دارند که اگر در برابر نور خورشید قرار گیرند. ویتامین D تولید می‌کنند.

مدت زمان لازم برای تولید این ویتامین به وسیله نور آفتاب، حمام آفتاب 10 تا 15 دقیقه ای است. مصرف شیرهای غنی شده با این ویتامین نیز می تواند منبع خوبی برای دسترسی آسان به آن باشد.

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که ویتامین D  دارای خواص ضد سرطانی است. خواص ضد سرطانی ویتامین D را در مهار رشد و تشکیل عروق تغذیه کننده تومورها میدانند.

مناطقی که از نور آفتاب بیشتری برخوردارند. شیوع پایین‌تری از سرطان های سینه، پروستات و روده بزرگ دارند. همچنین زنانی که غذایشان حاوی مقادیر بیشتری از ویتامین D است کمتر در معرض سرطان سینه قرار دارند.

اخبار مرتبط

هر گونه کپی برداری از ساعت سلامت با ذکر منبع بلامانع است

آگهی
Previous slide
Next slide
...

تقویم اخبار

خرداد 1403
ش ی د س چ پ ج
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
091011  

Generic filters

برچسب‌ها