Generic filters
وزیر بهداشت:

تغذیه ایرانیان به لحاظ فرهنگی مشکل دارد

وزیر بهداشت گفت: مشکل فرهنگی کشور این است که بخش زیادی از سوغاتی ها و غذاها دارای قند فراوان هستند که برای سلامت افراد مشکل ساز بوده و بیماری دیابت را افزایش می دهد.

به گزارش ساعت سلامت، نخستین جلسه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور پس از ۲۰ سال‎ به ریاست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر بهرام عین اللهی در این جلسه و در جمع اعضای شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ضمن تأکید بر تدوین نقشه تغذیه کشور گفت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود.

وی در بیستمین جلسه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد.

وزیر بهداشت همچنین با تاکید بر ضرورت ایجاد ارتباط وسیع این انستیتو با بخش های دانشگاهی و صنعتی کشور افزود: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست که برای آن باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود.

وی گفت: این انستیتو از نقاط قوت وزارت بهداشت است که علاوه بر تحقیق، در برنامه ریزی و اجرا هم نقش دارد و سایر سازمان های مرتبط باید از این انستیتو به عنوان اتاق فکر استفاده کنند.

دکتر عین اللهی ادامه داد: مشکل فرهنگی کشور این است که بخش زیادی از سوغاتی ها و غذاها دارای قند فراوان هستند که برای سلامت افراد مشکل ساز بوده و بیماری دیابت را افزایش می دهد. لذا برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامه ریزی ها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی با اشاره به این که بیماری از طریق غذا و هوا ایجاد می شود و باید برای کنترل آن برنامه ریزی کرد، افزود: برنامه های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ زیرا مشکلات استان ها نیز بومی و وابسته به شرایط هر استان است.

وزیر بهداشت با تأکید بر الگوسازی به عنوان یک راهبرد در تغذیه، اظهار داشت: باید رستوران های استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع می کنند، در استان های گوناگون وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند.

وی تربیت نیروی انسانی متخصص تغذیه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را اقدامی راهبردی دانست و بر آموزش بهورزان و مراقبان سلامت در زمینه تغذیه تاکید کرد.

منبع: وبدا

اخبار مرتبط:

اپیدمی ترسناک کبد چرب در حال وقوع است

۵۶ درصد افراد بالای ۱۸ سال ایران چاق هستند

۷میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند

حذف وعده‌های غذایی موجب چاقی می شود

اخبار مرتبط

هر گونه کپی برداری از ساعت سلامت با ذکر منبع بلامانع است

آگهی
Previous slide
Next slide
...

تقویم اخبار

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
 121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
05060708091011

Generic filters

برچسب‌ها