معاون بهداشت وزارت بهداشت از از طراحی نقشه وضعیت تغذیه کشور برای اولین بار خبر داد و گفت: بر این اساس بحران های تغذیه ای در کشور شناسایی و مداخلات سریع برای بهبود وضعیت انجام می شود.
به گزارش ساعت سلامت، دکتر حسین فرشیدی گفت: این نقشه وضعیت شاخص های مهم تغذیه ای را در کل کشور و به تفکیک هر استان مشخص کرده تا مسئولان و سیاستگذاران به ویژه روسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونین بهداشت بتوانند وضعیت جمعیت تحت پوشش خود را نسبت به سایر نقاط کشور ارزیابی و مداخلات انجام شده برای دستیابی به وضعیت تغذیه در دانشگاه خود را بررسی کنند و از نقاط بحرانی در هر دانشگاه آگاه شده و بتوانند مداخلات سریع برای بهبود وضعیت را انجام دهند.
وی افزود: این نقشه بر پایه 10 شاخص مهم تغذیه طراحی شده است و مقرر است در طی سال های آتی چند شاخص بر اساس وضعیت بیوشیمیایی تغذیه نیز به آن اضافه شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: در گام بعدی این پروژه، معاونت بهداشت وزارت بهداشت در نظر دارد تا این نقشه ها را به تفکیک روستاها و شهرها و شهرستان های هر دانشگاه تدوین کرده و در اختیار معاونین بهداشت دانشگاه ها قرار دهد تا هر دانشگاه به طور جزئی در تمام نقاط شهری و روستایی خود از وضعیت تغذیه جمعیت تحت پوشش خود آگاه باشند و بتوانند برنامه ریزی لازم برای ارزشیابی مداخلات و نیز تدوین مداخلات جدید را انجام دهند.