Generic filters

مصرف کم کلسیم موجب سنگ کلیه می‌شود

کلیه

برخلاف تصورعامه محدود کردن مصرف کلسیم یکی از عوامل مهم تولید سنگ کلیه است. مصرف زیاد شکلات هم خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

به گزارش ساعت سلامت، تحقیقات نشان می‌دهد که بر خلاف تصوری رایج در بین مردم رایج، مصرف کم کلسیم یکی از عوامل مهم در تولید سنگ کلیه است.

تحقیقات نشان داده است که تولید سنگ کلیه به مصرف اگزالات وابسته است و نه کلسیم و در صورت مصرف مواد حاوی اگزالات در بدن کلسیم اگزالات تولید می شود. و سنگ کلیه تولید می شود.

اگزالات بیشتر در شکلات، خشکبار، اسفناج، توت فرنگی، چای، سبوس گندم، چغندر و ریواس وجود دارد. مصرف مقادیر زیاد ویتامین سی نیز باعث بالا رفتن اگزالات می‌شود.

بهترین راه پیشگیری و درمان سنگ‌های اگزالاتی مصرف نکردن مقادیر بیش از اندازه موادی است که به آنها اشاره شد. همچنین مصرف متعادل شیر، آب و غذاهای حاوی کلسیم می‌تواند در کاهش تشکیل سنگ‌های کلیه موثر باشد.

ارتباط تغذیه با سنگ کلیه

به طور کلی ساختمان سنگ‌های کلیه از مواد مختلفی تشکیل شده است. و بنا به ساختمان و نوع سنگ وعلت تشکیل سنگ. درمان طبیعی و تغذیه‌ای هر فرد ممکن است با دیگران متفاوت باشد.

بهترین راه پیشگیری از تولید سنگ در کلیه‌ها نوشیدن مایعات به مقدار کافی در طول شبانه روز است. (بیش از 2 تا 5 لیتر در شبانه روز که حدود 7 تا 10 لیوان است)

نوشیدن مایعات زیاد به رقیق شدن ادرار کمک کرده و از تشکیل و جمع شدن کریستال‌هایی که باعث تولید سنگ می‌شوند، جلوگیری می کند.

تحقیقات نشان داده مصرف زیاد گوشت و پروتیین اگزالات سدیم و همچنین مصرف مقادیر کم مایعات، کلسیم، سبزی‌ها و فیبرهای غذایی می‌تواند فرد را مستعد به سنگ کلیه کند.

اخبار مرتبط

هر گونه کپی برداری از ساعت سلامت با ذکر منبع بلامانع است

آگهی
Previous slide
Next slide
...

تقویم اخبار

تیر 1403
ش ی د س چ پ ج
 1112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
0607080910  

Generic filters

برچسب‌ها